Nieuws

TV zoekt motorcrossers

Crossers opgelet want voor een nieuwe quiz voor de publieke omroep is men op zoek naar kandidaten. Je zult er niet beroemd mee worden, maar het kan wel heel leuk worden! Denk BNN’s IQ-quiz waarbij verschillende vakken stereotypes tegen elkaar strijden, maar dan ietwat anders.

Deze keer strijdt 1 onbekende deelnemer tegen 6 verschillende groepen. Te weten: Motorcrossers, Players, Kapsters, Medicijnenstudenten, Surfers en Goths. De deelnemer krijgt uiteenlopende vragen over diverse genres. Aan hem/haar de taak te spelen tegen de groep waarvan hij denkt dat die het antwoord waarschijnlijk niet weten. Bv: een vraag over gezondheid kan hij beter niet stellen aan de Medicijnenstudenten maar eerder aan de, pak ‘m beet Kapsters…

Dit is in een notedop het programma, waarvoor men dus deelnemers zoekt. Ben jij dus die Madde Motorcrosser (Man), die Pimpy Player (Man), een Knappe Kapster (Vrouw), een Slimme Medicijnenstudent (V), Stoere Surfer (M) of Geweldige Goth (V)? Meld je dan aan: schrijf je, gratis, in op www.creativeconnectors.nl en klik dan op inschrijven. Type aub in bij kopje‘ project’: LINE UP. De vragenlijst is best lang, vul daarom gerust in wat jij relevant acht! Heb je nog vragen, mailen of bellen mag altijd. De bedoeling is dat men je bij gebleken geschiktheid uit willen nodigen voor een kort gesprekje op het kantoor van Eyeworks in Amsterdam. En dit zal dan ook redelijk snel plaatsvinden. Kom gerust met een groep vrienden! Met vragen kun je altijd bellen/mailen met Josje van Hagen van Creative Connectors:  klik hier om te mailen of bel met 020-785 36 14.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws