Nieuws

Sena Prism Action Cam

Sena Prism Action Cam

Een nieuwe kijk op connectivity

Communicatiespecialist Sena breidt het gamma uit met de Sena Prism Action Cam, die via Bluetooth 4.0 aan een Sena headset kan worden gekoppeld. Dat maakt het mogelijk om de camera via uw headset te bedienen.

Deze optie maakt de Sena Prism Action Cam bij uitstek geschikt voor motorrijders, avonturiers en extreme sports waarbij de handen nu eenmaal niet vrij zijn. Ook biedt deze nieuwe vorm van connectiviteit de mogelijkheid om tijdens het filmen live commentaar via je headset – of die van je vrienden – toe te voegen.

Speciaal voor motorrijders biedt Sena het “Motorcycle Pack”, waarbij de camera wordt geleverd met een veelzijdig QRMtm (Quick Release Mount) montagesysteem en waterdichte behuizing. Ook zijn er diverse microfoons leverbaar. De camera kan tijdens het filmen worden opgeladen en heeft upgrade-bare firmware, zodat compatibiliteit met de laatste Sena producten is gegarandeerd. Het Sena Prism Action Cam Motorcycle Pack kost € 429,- incl. btw.

Kijk voor meer informatie op www.sena.com.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.