Nieuws

Rizoma voor H-D Forty-Eight

Toevallig een Harley XL1200X Forty-Eight in de schuur staan? En zit je er toevallig ook nog aan te denken om die yank een meer persoonlijke touch te geven? Dan loont het de moeite om eens je licht op te steken bij de Italiaanse accessoirefabrikant Rizoma.

Dat heeft voor de Harley een speciale collectie van dertien accessoires in haar gamma opgenomen, die met een glanzende en mat zwarte kleurstelling met hier en daar een oranje accent heel mooi aansluiten op de stijl en uitstraling van de Amerikaan. Veel van die onderdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, zoals een deel van het fly-screen, de Lunar-spiegels, de luchtinlaat, rem- en koppelingshendel, voetsteunen en het stuur. Die laatste is iets anders van vorm, waardoor de zit iets sportiever wordt. Verder maken een set Urlo-handgrepen deel uit van de collectie en zijn ook de Club-knipperlichten – achterlicht, remlicht en knipperlicht in één – de moeite waard. Kijk voor alle prijzen en meer info op: www.sparks-online.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.