Nieuws

Pakketacties bij Yamaha tijdens MOTORbeurs Utrecht

Yamaha grijpt het officieuze begin van het motorseizoen, de motorbeurs in Utrecht, aan om flinke pakketkortingen te geven op haar Tracer 900GT en MT-09. De actieperiode loopt van 20 februari tot en met 31 mei 2020 en is geldig bij alle officiële Nederlandse Yamaha-dealers, zolang de voorraad strekt.

Zo krijgt iedereen, die voor 31 mei 2020 een nieuwe Yamaha Tracer 900GT koopt het Pluspakket t.w.v. meer dan € 1000,- voor slechts € 499,- (excl. montage). Dit Pluspakket bestaat uit een hoog windscherm met Tracer logo, een radiateur-cover met Tracer logo, een achterdrager met geïntegreerde passagiersgrepen, ledknipperlichten met donkergetint glas, een lichtgewicht kentekenplaathouder met Tracer logo en speciale Tracer 900 valblokken.

Bij de MT-09 geeft Yamaha flinke korting op het Sportpakket. Dat tijdens de actieperiode geen € 674,- maar € 199,- (excl. montage) kost. Het Sportpakket bestaat uit een lichtgewicht kentekenplaathouder met MT-logo, ledknipperlichten met donkergetint glas, een tankpad, een zwart getint flyscreen en sierstuk voor de uitlaat in MotoGP-stijl. 

Kijk hier voor meer informatie over de kortingacties van Yamaha. 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.