Nieuws

Pakketacties bij Yamaha tijdens MOTORbeurs Utrecht

Yamaha grijpt het officieuze begin van het motorseizoen, de motorbeurs in Utrecht, aan om flinke pakketkortingen te geven op haar Tracer 900GT en MT-09. De actieperiode loopt van 20 februari tot en met 31 mei 2020 en is geldig bij alle officiële Nederlandse Yamaha-dealers, zolang de voorraad strekt.

Zo krijgt iedereen, die voor 31 mei 2020 een nieuwe Yamaha Tracer 900GT koopt het Pluspakket t.w.v. meer dan € 1000,- voor slechts € 499,- (excl. montage). Dit Pluspakket bestaat uit een hoog windscherm met Tracer logo, een radiateur-cover met Tracer logo, een achterdrager met geïntegreerde passagiersgrepen, ledknipperlichten met donkergetint glas, een lichtgewicht kentekenplaathouder met Tracer logo en speciale Tracer 900 valblokken.

Bij de MT-09 geeft Yamaha flinke korting op het Sportpakket. Dat tijdens de actieperiode geen € 674,- maar € 199,- (excl. montage) kost. Het Sportpakket bestaat uit een lichtgewicht kentekenplaathouder met MT-logo, ledknipperlichten met donkergetint glas, een tankpad, een zwart getint flyscreen en sierstuk voor de uitlaat in MotoGP-stijl. 

Kijk hier voor meer informatie over de kortingacties van Yamaha. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws