Mail en win!

Mail & Win: Osram Night Breaker H4-ledlamp

Zien en gezien worden: één van de meest gevleugelde uitspraken in de motorwereld misschien wel. Met een koplamp luisterend naar de naam Night Breaker weet je eigenlijk al dat je daarmee op beide fronten goed wordt bediend.

Met meer dan honderd jaar ervaring in de verlichtingsindustrie is deze Night Breaker Osram’s eerste gehomologeerde LED-vervangingslamp voor motorfietsen. Een uitstekend alternatief voor een conventionele H4-lamp, aangezien een ledlamp (light emitting diodes) een relatief laag stroomverbruik combineert met een hoge lichtsterkte. Waar een halogeenlamp 55 of zelfs 60 watt verbruikt, vraagt deze Night Breaker tot 55% minder energie van de dynamo. De lamp biedt daarentegen een wit licht met een kleurtemperatuur tot zesduizend Kelvin en produceert daarmee tot 230% meer helderheid in vergelijking met een standaard lichtbron. Bovendien geniet een ledlamp een tot vijf maal langere levensduur.

De Osram Night Breaker H4-LED wordt dan ook standaard geleverd met vier jaar garantie, en wel voor de prijs van € 74,95. Behoor je tot één van de vier gelukkigen van deze Mail & Win-actie, dan betaal je overigens helemaal nop, want van Osram Benelux (https://ams-osram.com) mogen we vier MotoPlus-lezers verblijden met een exemplaar. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is onderstaand deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 22 mei). Vergeet daarbij in het opmerkingen-veld niet je type motor in te vullen. De winnaar word in Motoplus 12/2024 bekend gemaakt.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Honda Collection Hall heropend

  Honda Collection Hall heropend

  20 mei, 2024

  Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

  Overig nieuws