Nieuws

Ontdek de nieuwe Monster 821 bij je dealer

Ontdek de nieuwe Monster 821 bij je dealer

Maak vanaf dinsdag 29 juli een proefrit bij de officiële Ducati dealer en ontdek de  nieuwe Monster 821, met zijn   nieuwste uitvoering van Ducati’s zeer succesvolle 821 cc Testastretta 11° motor, die 112 pk en 89,4 Nm koppel combineert met een indrukwekkend lichtgewicht van 179,5kg (drooggewicht).

Deze stijlvolle mix van minimalisme en prestaties baant de weg terug naar de oorspronkelijke essentie van het Monster-concept, waar minder-is-meer en made-in-Italy samengaan en een motorfiets lifestyle wordt gecreëerd.

De nieuwe Monster 821 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Monster 821 Dark is uitgerust met een zwart frame en zwarte wielen voor een prijs in Nederland  van € 11.790 incl. BTW en BPM, de Monster 821 in Ducati rood met rood frame en zwarte wielen of star white silk met rood frame en mat rode wielen zal in Nederland € 12.290 incl. BTW en BPM gaan kosten. Zowel de rode als witte kleurstelling is voorzien van bijpassende cover voor de passagiersplaats. De monster 821 is ook beschikbaar in 35kw uitvoering voor het A2-rijbewijs.

Voor meer informatie over de nieuwe Monster 821, bezoekt u de website https://ducati.nl/monster821.do

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.