Nieuws

Nieuwe toerlaars van Touratech

‘Maximaal touring comfort in combinatie met bewezen robuustheid’, zo omschrijft Touratech haar nieuwe Destino Touring 2 HDry. Het ideale schoeisel kortom voor doorgewinterde adventure/allroad-rijders, die het asfalt graag bij tijd en wijle verruilen voor het ruige terrein.

Het cijfers 2 in de naam verraadt al een beetje dat de laars niet helemaal nieuw is, maar de ‘opvolger van’. Grootste verschil daarbij is de nieuwe constructie. Waar het membraan van de voorganger nog een aparte laag vormde tussen binnenvoering en leren buitenlaag, is deze nu gelamineerd met de buitenkant. Een steviger constructie die mindergevoelig is voor lekkages, waarvan volgens Touratech bovendien de ademende eigenschappen merkbaar beter zijn. Bij intensieve passages in het terrein natuurlijk een welkome feature. Verder beschikt de Destino Touring 2 onder andere over een robuuste, gripvolle anti-slipzool, protectoren bij scheenbeen en enkels, dubbellaags leer op hiel en voorzijde van de voet en een hitteschild aan de binnenzijde van de schacht. De sluiting bestaat uit een combinatie van klittenband en drie gespen, waarbij de laars nauw op het onderbeen aansluit, zodat deze zowel over als onder de broekspijp kan worden gedragen.

De nieuwe Touratech Destino Touring 2 HDry is er in de maten 38 tot en met 48, de prijs bedraagt € 299,00. Info: www.touratech.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.