Nieuws

MOTORSPORT SEIZOEN 2017 BIJ EUROSPORT

Geen enkele andere zender brengt zo veel motorsport op de buis. Niet alleen is Eurosport in Nederland en België enig uitzendrechtenhouder van de MotoGP, Moto2 en Moto3, maar ook het WK Superbikes, het British Superbikes kampioenschap en de WK’s Endurance en MXGP zijn, grotendeels live, te zien op Eurosport 1 of Eurosport 2.

Eurosport Player

Eurosport’s volledige motorsport-aanbod is ook online te bekijken, met de Eurosport Player. Met deze streaming service kijken sportliefhebbers, op vrijwel elk denkbaar scherm, door middel van een abonnement en inclusief Bonus Channels, online naar Eurosport’s uitzendingen op Eurosport 1 en Eurosport 2.

MotoGP, Moto2 en Moto3

Ook dit seizoen zendt Eurosport de trainingen (zo veel mogelijk), kwalificaties en races van de MotoGP uit op Eurosport 1; startend in het vierde weekend van maart (donderdag 23 t/m zondag 26), met de Grand Prix van Qatar.

AFP_GG0K3

 

Superbikes

De WorldSBK continueert haar vorig seizoen gewijzigde opzet, waarin zowel op zaterdag als op zondag om de punten wordt gestreden. Veel races zijn live te zien op Eurosport 1

British Superbikes, Endurance en Motorcross

Ook de British Superbikes (vanaf 31 maart, ronde in Donington Park), het WK Endurance (vanaf 15 april, 24 Uur van Le Mans) en het WK Motorcross (vanaf 25 februari, ronde in Qatar) zijn komend seizoen – veelal live – te volgen.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.