Nieuws

Motornieuws 2020: Kawasaki Ninja 650

Kawasaki heeft haar Ninja 650 voor 2020 van een flinke update voorzien. Niet alleen het blok werd aangepast – nu Euro5-geschikt – ook de styling kreeg een makeover. Daarnaast zal de motor komend jaar voor het eerst ook in in 35 kW-uitvoering (A2) leverbaar zijn.

De aangescherpte look van de Ninja 650 wordt verder geaccentueerd met ledkoplampen en TFT display. Die laatste is onder meer voorzien van een versnellingsindicator, schakelindicator, brandstofmeter en ECO indicator. Daarnaast is het ook mogelijk via Bluetooth verbinding te maken met de vernieuwde Ninja.

Kawasaki’s geüpdatete 650 zal vanaf begin 2020 te koop zijn in drie verschillende kleurstellingen. Dat zijn naast Metallic Spark Black en Pearl White/ Metallic Flat Spark Black ook een op de WSBK-machine van Jonathan Rea geïnspireerde Lime Green/Ebony uitvoering. Zoals bij alle andere motoren van Kawasaki, zal ook de Ninja 650 aan te kleden zijn met een keur aan originele Kawasaki accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een donker windscherm, een hoger zadel, frame sliders, radiateur-protector en tankpad.

Hoeveel de vernieuwde sportieveling uit Japan gaat kosten, wordt later bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Nieuw kentekenbewijs in aantocht

Nieuw kentekenbewijs in aantocht

27 april, 2024

Het kentekenbewijs gaat veranderen. Het nieuwe kentekenbewijs wordt vanaf half juni uitgegeven en het heeft een ...
Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws