Nieuws

Mail & Win Nexx SX.100R Abisal

Beestachtig mooi, zo kun je deze SX.100R Abisal misschien nog wel het beste omschrijven. Deze sportieve integraalhelm speelt zich met name in de kijker door zijn opvallende, in vier kleuren beschikbare monsterdecor, maar uiteraard heeft de Portugese helmfabrikant de praktische kant van de zaak niet vergeten. De aerodynamisch geoptimaliseerde, in de windtunnel ontworpen thermoplast buitenschaal ligt niet alleen stabiel in de rijwind, ook de windruis is volgens de fabrikant tot een minimum beperkt. Standaard is de SX.100R onder meer voorzien van een geïntegreerd zonnevizier, uitneem en -wasbaar interieur (antibacterieel) en een uitgekiend ventilatiesysteem met opening aan voor- en achterzijde. Er zijn tal van gekleurde en getinte vervangingsvizieren beschikbaar, waarvan het verwisselen een peulenschilletje is dankzij het speciale X-Swift snelwisselsysteem. Is deze Abisal-uitvoering je wat al te extreem, dan is de sportieve integraal ook in diverse meer behoudende motieven beschikbaar.

De Nexx SX.100R Abisal is er in de maten XS tot en met XXL, de prijs bedraagt € 249,99. Maar goed nieuws, van Nexx-importeur Batavi Trading mochten wij een Abisal Black (zie foto) weggeven. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Simpel, stuur voor vrijdag 28 mei aanstaande een mail met je adresgegevens, telefoonnummer en je helmmaat naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Nexx Abisal Black). Uit alle inzendingen loten wij een winnaar, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgt. Kijk voor meer informatie over de Nexx SX.100R op www.nexx-helmets.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.