Mail en win!

Winnen: Vier taludkaarten voor de MotoGP op Assen

Assen maakt zich langzaam weer op voor een weekend met afgeladen tribunes en taluds die bomvol racefans staan. Want in het weekend van 28 tot en met 30 juni is het alweer tijd voor de 89e Dutch TT. Het circuit, dat bij verscheidene coureurs favoriet is, staat altijd garant voor spannende races.

Zie alleen de race van vorig jaar al toen er bijna iedere ronde een andere coureur aan kop ging. Uiteindelijk bleek Marquez de sterkste en kwam de Spanjaard als winnaar over de streep kwam. Uiteraard ook aandacht voor ‘onze eigen’ Bo Bendsneyder die in de Moto2 mag laten zien hoe een Nederlander met een Nederlands team het thuiscircuit naar zijn hand kan zetten.

Of het hem lukt de eerste punten in het wereldkampioenschap te pakken, kun jij van dichtbij meemaken. Want wij mogen in samenwerking met het TT Circuit Assen vijf lezers blij maken met vier taludkaarten. Wat je moet doen om kans te maken op zo’n setje kaarten? Heel simpel: stuur voor woensdag 6 juni 2019 een e-mail met daarin je naam en adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. TT Assen). Let op! Deze kaarten komen op naam te staan en zijn niet overdraagbaar.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.