Mail en win!

Mail & Win: Pluggerz Custom-Fit Road oordoppen

Je gehoor is een groot goed, erg kwetsbaar ook. De windruis bijvoorbeeld, levert bij een snelheid van 100 km/uur zoveel decibellen op, dat het al na een paar minuten tot een gehoorbeschadiging zou kunnen leiden. Het gebruik van oordoppen tijdens het rijden, inmiddels gelukkig al gemeengoed, is dus absoluut noodzakelijk.

Gelukkig zijn er al universele oordoppen vanaf een paar euro, maar wil je het écht goed en comfortabel voor elkaar hebben, dan kies je voor een set op maat gemaakte oordoppen. Zoals deze Custom-Fit Road oordoppen van Pluggerz bijvoorbeeld. Gemaakt van acrylaat of siliconen, met keuze uit dempingsfilters van 10 tot en met 25 dB en indien gewenst leverbaar met een handgreep of koord met clip. En omdat ze op maat gemaakt zijn, sluiten ze je gehoorgang volledig, maar op een comfortabele manier af zodat omgevingsgeluid maximaal wordt geëlimineerd.

Een set Pluggerz Custom-Fit Road oordoppen, standaard geleverd met een reinigingsset en opbergetui, kost € 134,95. Kan ook goedkoper, van Pluggerz (www.pluggerz.com) mogen we namelijk een set weggeven aan een van onze lezers. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 20 juli). De winnaar wordt in MotoPlus 16/2022 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 12/2022, met als inzet een container Vulcanet ‘wassen zonder water’ poetsdoeken, zijn: N.H. Blankendaal uit Amstelveen en D. Lagerburg uit Meppel.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws