Mail en win!

Mail & Win: Grand Canyon Ramsey jack

Natuurlijk wil je optimale bescherming op de motor, maar daarnaast wil je natuurlijk ook een beetje stijlvol in het zadel zitten. Met dit Ramsey jack van Grand Canyon word je daarbij niet alleen op die beide gebieden op je wenken bediend, hij is ook nog eens uiterst comfortabel.

Dat laatste voornamelijk dankzij het hoogwaardige, dunne en uiterst soepele rundleer waarvan het jack gemaakt is, in combinatie met de comfortabele polyester binnenvoering. De kleur daarvan komt overigens overeen met die van het leer, ofwel cognac, zwart of bruin.

De zowel retro als licht sportieve Ramsey is daarbij voorzien van Level 1-gecertificeerde ‘memory’ protectoren, niet alleen op de schouders en ellebogen, maar ook op de rug. De Grand Canyon Ramsey is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 60 voor de prijs van € 339,-.

Deze rubriek heet echter niet voor niets Mail & Win, je kunt er dus ook eentje winnen, een bruine om precies te zijn. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is vóór woensdag 27 maart een mailtje sturen naar prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. Grand Canyon Ramsey. Vergeet in de mail niet je adres en kledingmaat te vermelden. Uit alle inzenders trekken we t.z.t. een winnaar die persoonlijk bericht krijgt.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.