Mail en win!

Mail en win! TomTom Rider 550

Met de Rider 550 heeft TomTom de motornavigatie van de toekomst naar het hedendaagse gehaald. Een snelle processor gecombineerd met de nieuwste software en Wi-Fi zorgt ervoor dat het rijden van de mooiste routes nóg makkelijker is geworden.

Het is een kwestie van het systeem aanmelden op het internet en alle updates worden automatisch binnengehaald. Hetzelfde geldt voor de routes die via de computer of smartphone uitgestippeld worden. Zou deze moderne navigatieoplossing niet misstaan op jouw motor? Dan heb je geluk, want wij mogen van TomTom een gloednieuwe Rider 550 ter waarde van € 399,95 weg geven aan één van onze lezers.

Wat je moet doen om hier kans op te maken? Heel simpel: stuur vóór 4 juni een mail met je naam én je adresgegevens (o.v.v. TomTom Rider 550) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

De winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 8-2018 met als inzet een set S100 textielonderhoud: Benni Kniest uit Zwolle, Martin de Bruin uit Ouderkerk a/d Amstel en Arthur Sanders uit Leiderdorp.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.