Mail en win!

Mail en win! TomTom Rider 550

Met de Rider 550 heeft TomTom de motornavigatie van de toekomst naar het hedendaagse gehaald. Een snelle processor gecombineerd met de nieuwste software en Wi-Fi zorgt ervoor dat het rijden van de mooiste routes nóg makkelijker is geworden.

Het is een kwestie van het systeem aanmelden op het internet en alle updates worden automatisch binnengehaald. Hetzelfde geldt voor de routes die via de computer of smartphone uitgestippeld worden. Zou deze moderne navigatieoplossing niet misstaan op jouw motor? Dan heb je geluk, want wij mogen van TomTom een gloednieuwe Rider 550 ter waarde van € 399,95 weg geven aan één van onze lezers.

Wat je moet doen om hier kans op te maken? Heel simpel: stuur vóór 4 juni een mail met je naam én je adresgegevens (o.v.v. TomTom Rider 550) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

De winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 8-2018 met als inzet een set S100 textielonderhoud: Benni Kniest uit Zwolle, Martin de Bruin uit Ouderkerk a/d Amstel en Arthur Sanders uit Leiderdorp.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws