Persbericht

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 Druijff Racing special-uitvoeringen 2024

De afgelopen jaren heeft de Ninja ZX-6R al in meerdere race competities laten zien een winnaar te zijn. Door de standaard hoogwaardige componenten en uitrusting is de nieuwe Ninja ZX-6R een ideale circuit motor. Druijff Racing heeft als officiële Kawasaki race partner drie pakketten samengesteld voor de Ninja ZX-6R 636. Let op: alle drie pakketten zijn uitsluitend voor circuitgebruik. 

De Ninja ZX-6R wordt door Druijff Racing geleverd in 3 verschillende pakketten:

Ninja ZX-6R Druijff Racing Track Special: 

Standaard ZX-6R voorzien van een onbespoten racekuip, ontdaan van verlichting en andere overbodige zaken voor circuitgebruik. Een perfect instapmodel voor de liefhebber van circuitdagen, die een betaalbare en betrouwbare motor zoekt.

Prijs: € 12.499,- inclusief BTW (€ 10.329,75 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-6R Druijff Racing Race Special: 

Basispakket voorzien van de noodzakelijke onderdelen om te kunnen deelnemen aan wedstrijden met de volgende onderdelen: onbespoten racekuip, raceruit, compleet uitlaatsysteem met stille demper en bijbehorende ECU-mapping, aangepaste vertanding, stuuruitslag-beperkers, blokprotectie, radiateurprotectie, stalen remleidingen zonder ABS, teenbeschermer, remhendelprotectie, regenachterlicht, explosafe, borgbouten voor remklauwen en oliestop en aangepaste veringinstellingen.

Prijs: € 15.999,- inclusief BTW (€ 13.222,32 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-6R Druiff Racing Pro Special: 

Bevat het RACE-pakket uitgebreid met geselecteerde onderdelen om een competitief pakket te bieden voor een hoog niveau. Opgebouwd met de volgende onderdelen: veringpakket met gesloten cartridges en race-achterschokdemper, stuurdemper, race-rem/schakelset, verstelbare clip-ons, contactslot verwijderd, snelgas, MWR race-luchtfilter, race-mapping-ECU en aangepaste quikshifter, vaste wielbussen, remklauwsteun, lichtgewicht accu, 19mm-rempomp en Motomaster Racing-remschijven.

Prijs: € 22.999,- inclusief BTW (€ 19.007,40 exclusief BTW en BPM)

Alle pakketten zijn uiteraard aan te passen naar uw wensen. De DRS-uitvoeringen van de Ninja ZX-6R 636 worden geleverd zonder kentekenregistratie en zijn uitsluitend voor circuit- en racegebruik. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test CFMoto 450MT

Eerste test CFMoto 450MT

27 april, 2024

Met de 450MT kan CFMoto zo maar eens vol in de roos schieten. De allroad is fraai gelijnd, lijkt op papier alle ...
Nieuw kentekenbewijs in aantocht

Nieuw kentekenbewijs in aantocht

27 april, 2024

Het kentekenbewijs gaat veranderen. Het nieuwe kentekenbewijs wordt vanaf half juni uitgegeven en het heeft een ...

Overig nieuws