Nieuws

Kawasaki maakt prijzen bekend van Versys 1000 en Versys 1000SE

‘Het avontuur roept’, aldus Kawasaki. En met deze pakkende slogan, in combinatie met een vanafprijs van € 14.699,- wil de Japanse fabrikant potentiële kopers in het zadel van haar volledig vernieuwde Versys 1000 en Versys 1000SE lokken. 

In de basis is dat 1.043 cc blok onveranderd, met een topvermogen van 120 pk (bij 9.000 tpm) en 102 newtonmeter koppel (bij 7.500 tpm). Toch is er wel degelijk wat nieuws te melden op motorisch vlak, de vier-in-lijn is namelijk tegenwoordig voorzien van volledig elektronisch gestuurde gaskleppen. En dat maakt de weg vrij voor wat additionele hulpmiddeltjes, zo zijn alle Versys 1000-modellen komend jaar standaard uitgerust met cruise control, diverse power modes en cornering management. 

Bij de hoogwaardige SE-uitvoering, met een vanafprijs van € 17.999,-, is dat onder meer aangevuld met KECS elektronische adaptieve vering, LED bochtenverlichting, op en neer quickshifter, TFT dashbboard, verstelbaar windscherm en handvatverwarming. Deze machine is vanaf februari 2019 leverbaar. De vernieuwde standaard-uitvoering is er al vanaf december 2018.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.