Nieuws

Interview Mark Bos (MotorKledingCenter)

Het is niet dat het land volledig stil ligt door de coronacrisis, maar echt vlotjes gaat de economie momenteel ook niet bepaald. Waar menig bedrijf momenteel even een pas op de plaats moet maken, gaat MotorKledingCenter echter volgas door. Hoe doen ze dat toch?

Daarover spreekt MotoPlus met eigenaar Mark Bos, die recentelijk bekend maakte dat het Belgische Richa een meerderheidsbelang in zijn bedrijf heeft genomen. Een mooie stap voor het bedrijf dat ooit begon met één winkel in Hazerswoude, maar inmiddels niet alleen zeven fysieke vestigingen in Nederland heeft, maar ook online een sterke speler is.
Het nieuwe partnership met Richa opent volgens Bos de poort naar Europa, naar landen als Duitsland, Frankrijk en Italië. “Precies wat we willen, want onze grootste bedreiging betreft grote zaken uit het buitenland die richting Nederland komen. Daar gaan wij niet op wachten. Wij draaien de boel om, en breiden uit naar het buitenland!”

Een stukje onvervalste Hollandse glorie dus in MotoPlus 11/2020 (vanaf 29 mei in de winkel). MotoPlus liever thuis op de mat? Sluit dan hier een abonnement af!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.