Nieuws

Hij is er weer: het Ducati Corse Official Yearbook

Het seizoen 2021 was een succesvol jaar voor Ducati Corse met overwinningen, podiums en hoge noteringen in alle internationale kampioenschappen. En net als ieder jaar viert de Italiaanse fabrikant dat met een prachtig jaarboek, wat het samen met Artioli Editore 1899 samenstelt.

De 2021-editie, zoals gebruikelijk goed gevuld met de mooiste en spectaculairste foto’s van topfotografen, biedt weer een tamelijk uniek inkijkje in de wereld van Ducati Corse en is een waar feestje voor Ducatisti wereldwijd. Op maar liefst 208 pagina’s komen het Ducati Lenovo MotoGP-fabrieksteam, Aruba.it Racing – Ducati met de rijders Francesco Bagnaia, Jack Miller, Scott Redding, Michael Ruben Rinaldi en uiteraard ook alle satellietteams in de MotoGP en het WK Superbike en de belangrijkste andere internationale kampioenschappen als British Superbike, MotoAmerica, CIV, Endurance en Australian SBK goed aan bod. Het boek is met 30 x 30 cm lekker groot, is voorzien van een harde kaft en telt meer dan 250 kleurenfoto’s. Bestellen kan onder andere bij de uitgever: www.artioli.it

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.