Nieuws

Happy singles in MotoPlus 7/2020

Nieuw lijken ze op sterven na dood, maar gelukkig wemelt het op de occasionmarkt nog altijd van de ‘happy singles’. Ofwel eencilinders, niet de sterkste of meest gecultiveerde aller motorconcepten, maar absoluut een van de meest karaktervolle!

En daar is natuurlijk altijd een markt voor. In een motorische speeddate stellen we in MotoPlus 7/2020 de volgende zeven singles aan je voor: Aprilia Pegaso 650, Honda XBR500, KTM 690 Enduro, Royal Enfield Continental GT535, MZ ETZ250, Suzuki DR650 en Yamaha MT-03. Wat ze gemeen hebben? Helemaal geen fluit, buiten die eenpitter in het vooronder dan. De variëteit aan verschillende typen en modellen geeft alleen wel duidelijk aan dat de keuze op occasiongebied nog altijd reuze is.

Benieuwd welke type het beste bij jou past? Vlieg dan nu naar de winkel voor MotoPlus 7/2020. Of maak het jezelf gemakkelijk en sluit hier een abonnement af en krijg direct toegang tot ons volledige digitale archief met meer dan 300 uitgaven.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.