Nieuws

Geld nodig?

Heb je geen geld en geen vertrouwen in de mens meer? Gelukkig zij er nog echte liefdadigerds. We kregen een mailbericht van zo’n weldoenster:

Hallo, ik ben mevrouw Emmanuel Ruth, een onderhandse lening geldschieter die leven geeft eenmalige kans leningen. Heeft u een lening nodig hebt dringend om je schulden afbetalen of u een lening nodig hebt om uw bedrijf te verbeteren? Jullie zijn door banken en andere financiële instellingen verworpen? Heeft u een consolidatie lening of hypotheek nodig? op zoek naar meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We fondsen aan particulieren te lenen die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2% hebben.

Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat wij een betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid zijn om een ​​lening aanbieden.

Dus neem contact met ons vandaag via email op: (emmanuelruth536@gmail.com)

Of toch maar niet. Door sparen of financieren is immers ook een optie? En waar moet je over dromen als je je droommotor eenmaal in de schuur hebt staan?

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws