Nieuws

Een stukje verantwoordelijkheid

De veilingsite ‘ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl’ is intussen stevig geland in de markt. Op de site verkoop je je motor online aan een hele massa aangesloten dealers / handelaars.

Wanneer je voor de absolute hoofdprijs wilt gaan, dan kun je beter de tijd nemen en Staatsloten kopen of op een erfenis wachten. Maar via de site worden er snel en correct zaken gedaan zonder dat je allerlei waanzinnige bandenschoppers, steunzolen en wolkenlopers aan de deur krijgt, die in het slechtste geval ‘s avonds terug komen om te halen wat ze ‘s middags hebben gezien.

De ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl site bestaat intussen al zo lang dat de doorloop in de bestanden intussen zo groot is, dat er motorfietsen worden aan geboden die al twee- of drie keer eerder zijn geveild.

En bedrijfsintern valt er dan soms op dat er elk jaar wel een paar  motoren zijn die blijkbaar hele stukken achter uit hebben gereden: de km stand is dan lager dan bij eerdere transacties.
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl neemt dan contact op met de aanbieder om hem op dat vreemde verschijnsel te wijzen zodat er geen marktvervuiling in het kilometerbestand van de site kan optreden en zodat kopers ook niet met misverstanden te maken kunnen krijgen.

En dat is dan weer prettig om te weten wanneer jij bij een dealer/handelaar een motor gaat kopen…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws