Nieuws

Draadloos warme handen

Dankzij Bluetooth technologieën zitten we tegenwoordig zelden nog met een kabel vast aan de motor. Echter tijdens de koude winterdagen was dit met elektrisch verwarmde kleding niet zo eenvoudig. Maar dat is nu verleden tijd, want de nieuwste versie van de elektrisch verwarmde handschoen “Independent-I” kan zowel bekabeld als volledig draadloos op de motor worden gebruikt.

De Klan Independent-I kan worden uitgerust met geïntegreerde accu’s waarmee u de handschoenen tot 7 uur kunt verwarmen. Zo kunt u vele kilometers in koude weersomstandigheden afleggen zonder koude verkrampte handen te krijgen. Dat is naast zeer comfortabel ook wel zo veilig. De sterkte van de verwarming is te bedienen via tiptoetsen op de schacht, uiteraard terwijl u de handschoenen draagt. Tevens bevindt zich een LED indicator op de schacht waarop u de sterkte van de verwarming en de status van de accu kunt aflezen. Zoals in alle producten van Klan zijn de verwarmde elementen gemaakt van speciaal zacht siliconen draad.

Dit unieke materiaal is zeer flexibel voor de beste bewegingsvrijheid en nog belangrijker is het feit dat deze tot 200 graden opgewarmd kunnen worden. Deze temperaturen zullen natuurlijk in de handschoenen niet gehaald worden, maar dit zorgt wel voor een ongekend hoge levensduur en optimale brandveiligheid. Om deze reden geeft Klan op alle elektrisch verwarmde elementen in de producten levenslange garantie. Op de wijsvinger is een speciaal materiaal aangebracht waarmee u elektromagnetische aanraakschermen kunt bedienen, bijvoorbeeld die van een Iphone. De Klan Independent I is verder gemaakt van textiel in combinatie met leer en impact padding op de palm en is beschikbaar in de maten S t/m XXL. Prijs circa € 160 (exclusief voeding). Meer informatie en meer elektrisch verwamde kleding van Klan vindt je op www.splashdesign.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.