Nieuws

De toekomst gaat verder

Kijk, zo vertellen ze dat bij Harley-Davidson Benelux, a subsidiary of the Harley-Davidson Motorcycle Company Milwaukee USA:

Harley-Davidson viert een decennium van prestaties met de V-Rod® 10th Anniversary Edition motorfiets, één van de drie modellen in de V-Rod 2012 lijn die tevens een herziene Night Rod® Special en de V-Rod Muscle® omvat. Geïntroduceerd als een nieuw model in 2002 luidde de oorspronkelijke V-Rod een nieuw tijdperk van Harley-Davidson prestaties in. Zijn 1130cc 60-graden Revolution® V-Twin motorblok was de eerste Harley-Davidson productiemotorfiets uitgerust met bovenliggende nokkenassen, vloeistofkoeling en een hoog maximum toerental van 9000tpm. Geïnspireerd op dragrace motoren en dikke cruisers, debuteerde de V-Rod met aluminium schijfwielen, een langgestrekt chassis en geanodiseerd aluminium carrosserie, een compleet nieuwe stijl voor Harley-Davidson.

… en al die ‘erretjes’ van de registered trade marks maken duidelijk dat elke Chinees die zich ook hier weer aan ‘copy/pasten’ waagt en serieus probleem heeft.

Alle marketing geprots even daargelaten: erg leuke dingen die V-Rods

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws