Nieuws

De toekomst gaat verder

Kijk, zo vertellen ze dat bij Harley-Davidson Benelux, a subsidiary of the Harley-Davidson Motorcycle Company Milwaukee USA:

Harley-Davidson viert een decennium van prestaties met de V-Rod® 10th Anniversary Edition motorfiets, één van de drie modellen in de V-Rod 2012 lijn die tevens een herziene Night Rod® Special en de V-Rod Muscle® omvat. Geïntroduceerd als een nieuw model in 2002 luidde de oorspronkelijke V-Rod een nieuw tijdperk van Harley-Davidson prestaties in. Zijn 1130cc 60-graden Revolution® V-Twin motorblok was de eerste Harley-Davidson productiemotorfiets uitgerust met bovenliggende nokkenassen, vloeistofkoeling en een hoog maximum toerental van 9000tpm. Geïnspireerd op dragrace motoren en dikke cruisers, debuteerde de V-Rod met aluminium schijfwielen, een langgestrekt chassis en geanodiseerd aluminium carrosserie, een compleet nieuwe stijl voor Harley-Davidson.

… en al die ‘erretjes’ van de registered trade marks maken duidelijk dat elke Chinees die zich ook hier weer aan ‘copy/pasten’ waagt en serieus probleem heeft.

Alle marketing geprots even daargelaten: erg leuke dingen die V-Rods

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.