Nieuws

Blom Motoren Leusden is beste Triumph-dealer van 2018

Blom Motoren in Leusden is door Triumph uitgeroepen tot beste dealer van 2018. Het is de tweede keer dat Blom Motoren deze eer ten deel valt. Ook in 2016 kwam de dealer als sterkte uit de bus bij Triumph.

Cees de Rooij van Triumph Motorcycles Benelux: “Sinds 2 jaar is Blom Motoren Leusden een Triumph World Black Store en één van de paradepaardjes op het gebied van onze exclusieve retailformule. Blom Motoren Leusden laat de unieke en juiste combinatie van klanttevredenheid, aantallen en omzet zien.”

De prijs voor Best Dealer Brand Store wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Het Britse motormerk kiest de beste dealer op basis van verkoopaantallen, kranttevredenheid, het behalen van omzetdoelstellingen en de toepassing van algemene standaads binnen de Brand Retail Standards. Hans Blom is blij dat de award aan de muur hangt.”Aan onze service, kwaliteit en aanpak zal niets veranderen. Het is alleen wel leuk dat onze klanten het nu ook kunnen zien in de vorm van deze fysieke award aan de muur bij binnenkomst. Ik ben heel trots op het gehele team dat we wederom in de prijzen zijn gevallen. Een echte waardering voor ons werk en inzet.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.