Nieuws

Alles dat je wil weten over de MOTORbeurs

De MOTORbeurs is niet alleen de start van het seizoen, het is tevens hét grootste motorevent van Nederland. Lekker staren naar de allernieuwste modellen, jagen naar scherp geprijsde kledingkoopjes, slenteren langs honderden occasions, je verbazen over spectaculaire stunts en natuurlijk lekker eten en drinken.

Fabrikanten als KTM, BMW, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Harley-Davidson, Beta, Piaggio, Aprilia en – terug van weggeweest – Benelli showen in de importeurshal, het zogeheten walHaLla, hun spierballen. De MOTORbeurs Utrecht zou de MOTORbeurs niet zijn zonder een ruim assortiment scherp geprijsde occasions. Verspreid over de diverse hallen vind je weer diverse motordealers met een goedgevulde ‘showroom’. Hetzelfde geldt voor motorkleding en – accessoires, die uiteraard ook in overvloed te vinden zijn.

Shows
Minstens even belangrijk tijdens de beurs, is het hoofdstuk vermaak. Dit jaar met stuntshows van het Suzuki stuntteam en de Sickriders, demonstraties van onder andere trialrijder Alex van den Broek en een steile wand waar oud-speedwayrijder Henny Kroeze de zwaartekracht tart. Liever zelf aan de slag? Ook geen probleem! Wat te denken van een gratis motorrijles bij BOVAG Try the Bike. Of plan vast je motorvakantie, neem deel aan een adviessessie, of kijk toe terwijl de jongsten zich uitleven bij de Junior Riding Experience en Mini Trial.

Customs
Bij de Custom Bike Show krijgen collega-rijders de kans te laten zien waar ze al hun uren, bloed, zweet en tranen in hebben gestoken. Hier vind je dan ook alleen de allervetste customs. Van krachtpatsers en scramblers tot bizarre specials en cruisers.

De MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 22 tot en met 25 februari in de Jaarbeurs te Utrecht en uiteraard zijn ook wij als MotoPlus present. Je vindt ons in hal 7, het walHALla (standnummer 7C061) en voor abonnees staat er een heerlijke kop koffie klaar!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.