Nieuws

2015 – Jubileumjaar MTC De Koppeling

2015 – Jubileumjaar MTC De Koppeling

Een bericht van Het Bestuur:

1995 was voor de vereniging een belangrijk jaar. In dat jaar werd MTC De Koppeling opgericht en een snelle rekensom leert dat we dit jaar 20 jaar bestaan. En dat is een mijlpaal. In onze huidige tijd is het een opgave om een vereniging “aan de gang” te houden. En daarom laten we ons jubileumjaar niet ongemerkt voorbij gaan. We gaan er een feestelijk jaar van maken. Veel van onze activiteiten, motorritten, clubavonden, zullen in het teken staan van het jubileumjaar.

Als dank aan onze leden en oud-leden. Immers, zonder leden hadden we het geen 20 jaar volgehouden. Maar gedurende het jubileumjaar kijken we ook naar de toekomst. Want ook dan geldt nog steeds. Zonder leden geen toekomst. Dus wordt er op verschillende manieren bekeken hoe wij het publiek motorminded kunnen krijgen, zodat ze uiteindelijk “weer” motor gaan rijden en lid worden van een motorclub.
En met name dit laatste item proberen wij te bewerkstelligen met het organiseren van een motormarkt. Een motormarkt met als doel om een breed publiek op de been te krijgen.

Zaterdag 18 april 2015
10.00 uur tot 16.00 uur
Grandioze Motormarkt
Steenbokstraat
Apeldoorn
(op het terrein van Premium en Motozoom)

De motormarkt zal een breed scala aan branches aanbieden. Op de motormarkt zullen motoren gepresenteerd worden. Onderhoudsbedrijven zullen hun kunnen presenteren. Motoraanverwante artikelen (kleding e.d.) zullen aangeboden worden. Daarnaast zullen diverse toeleveringsbedrijven op deze motormarkt aanwezig zijn.
Naast de motorbranche is er op de motormarkt ook livemuziek, voldoende caterings mogelijkheden, en zelfs voor de kinderen hebben we wat mogelijkheden gecreëerd in de vorm van een springkussen en/of een draaimolen, zodat de hele familie op 18 april 2015 naar de motormarkt kan komen.

U ziet het, zaterdag 18 april 2015 wordt voor motorrijdend Nederland een heel interessante dag. Een dag waarbij het publiek zich weer voor kan bereiden op het seizoen wat dan inmiddels voor de deur staat. Het publiek mag deze dag niet missen! Heb je iets met motorrijden, kom dan op zaterdag 18 april 2015 naar de Steenbokstraat in Apeldoorn.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.