Nieuws

Faillissement-uitverkoop bij MotoZoom

Met het faillissement en vervolgens de overname van MotoZoom door MotorKledingCenter komt er na 25 jaar officieel een eind aan MotoZoom. Maar niet voordat er een grote faillissementsuitverkoop heeft plaatsgevonden.

Daarom heeft MotorKledingCenter alle restanten van MotoZoom naar de winkel in Utrecht gebracht waar tot en met 29 maart alles tegen bodemprijzen wordt aageboden. En daar blijft het niet bij. Omdat MotorKledingCenter service ook hoog in het vaandel heeft, kunnen gedupeerde klanten van het faillissement van MotoZoom die in afwachting zijn van een levering, een aanbetaling hebben gedaan of een garantie hebben afgegeven contact opnemen met de klantenservice op het speciale e-mailadres zoom@motorkledingcenter.nl. Bovendien zullen MotoZoom-cadeaukaarten in 2020 nog geldig zijn in Amsterdam en Utrecht, met als voorwaarde dat de aankoop minimaal het dubbele is van de waarde van de cadeaubon.

Het adres van de oude MotoZoom-winkel in Utrecht is Savannahweg 43, 3542 AW Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.motorkledingcenter.nl

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test CFMoto 450MT

Eerste test CFMoto 450MT

27 april, 2024

Met de 450MT kan CFMoto zo maar eens vol in de roos schieten. De allroad is fraai gelijnd, lijkt op papier alle ...

Overig nieuws