Nieuws

Mail & Win: Yamaha Racing-kalender

Als er één raceseizoen is waar nog lang, héél lang, over na is en nog altijd wordt gepraat, dan is het 2015 wel. In de GP Wegrace – de laatste wedstrijden in de ban van een verondersteld Spaans complot tegen publiekslieveling Rossi – doorbrak Yamaha de Honda-hegemonie en eiste zowel de eerste als tweede plaats in de eindstand voor zich op. En ook in de MXGP ging het het merk met de gekruiste stemvorken meer dan goed af, voor het eerst sinds 2009 pakte Yamaha met Fransman Romain Fèvre de wereldtitel.
Een fantastisch jaar dus voor de Japanners, dat prachtig in beeld is gebracht op de nieuwe 2016 Yamaha Racing-kalender. Een must-have voor de echte racefan, maar helaas niet te koop in de winkel. Maar niet getreurd, van Yamaha mogen wij namelijk vijf exemplaren van deze unieke kalender weggeven en het enige wat je hiervoor hoeft te doen is voor woensdag 24 februari aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. 2016 Yamaha Racing kalender) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vijf winnaars, die de kalender persoonlijk thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de tien winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 1-2016 met als inzet twee toegangskaarten voor Nitro Circus Live op zaterdag 20 februari in de Arnhemse Gelredome:
– Brigitte Raayen uit Arnhem
– Edwin vos uit Zwolle
– Kurt Middelkoop uit Schiedam
– Rik van Ek uit Utrecht
– Reinier Eikenaar uit Kampen
– A.M.J. Potters uit Roosendaal
– Theo Jonker uit Jubbega
– Dick Kooij uit Venlo
– W. Leushuis uit Almelo
– Marianne van der Marel uit Oosterland

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws