Nieuws

Touratech Travel Event 2022: 27 – 29 mei

Drie dagen avontuur, muziek, gratis kamperen en meer staan je te wachten op Touratechs Travel Event. De locatie alleen al is de reis waard: het Zwarte Woud.

Touratech heeft gemotoriseerd avontuur door de aderen vloeien en dat reflecteert op het eigen evenement. Motorfietsfabrikanten als: BMW, Ducati, Honda, GasGas, Husqvarna, Indian, KTM, Suzuki, Triumph en Yamaha nemen daarom zeker hun nieuwste adventure-modellen mee voor testritten door de prachtige omgeving.

Wil je liever met je eigen motorfiets op pad, dan kan dat ook. Op alle dagen organiseert Touratech toertochten door het Zwarte Woud. Steek je liever wat op? Neem dan deel aan de allroad-trainingen en kijk je ogen uit als de pro’s laten zien wat er mogelijk is met zo’n dikke bak.

De voorbereiding van avontuurlijke ritten staat ook op de agenda. Touratech organiseert workshops over onder meer: bandenkeuze, GPS-navigatie en reisvoorbereiding. Natuurlijk toont de gastheer alle mooie spulletjes die het verkoopt. Maakt het je onbedaarlijk hebberig? Dan kun je het direct meenemen uit de Touratech Shop. Daar vind je ook stevig afgeprijsde spulletjes met een klein krasje of deukje.

Op het podium staan niet alleen bands, maar ook inspirerende reizigers die hun verhaal doen. Zo vertelt Dieter Schneider over zijn 13.000 kilometer lange wereldreis. Op zaterdag draait Daniel Rintz’ film ‘Somewhere else together’ die een beeld geeft van zijn drie jaar durende motorreis over de hele wereld. Voor alle informatie over het evenement kijk hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...
Nieuwe roadster van Royal Enfield

Nieuwe roadster van Royal Enfield

20 juli, 2024

Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...

Overig nieuws