Nieuws

Stadler All-Along Pro: ideaal voor de forens

Aan forenzen met de motor zitten over door de band genomen meer voor- dan nadelen. Als er al een minpunt te noemen is, dan is het wel dat je je steeds moet omkleden. Hoe fijn zou het zijn om je reguliere kleding gewoon onder je motorpak te kunnen dragen. Die vraag stelde Stadler zich ook, en kwam direct met een oplossing in de vorm van haar nieuwe All-Along Pro textielpak.

Stadler heeft de moderne snit namelijk zo vormgegeven dat er voldoende ruimte overblijft om je casual kleding onder het motorpak te kunnen dragen. Het pak, bestaande uit een losse jas en broek, maakt deel uit van Stadlers 3-laags systeem. Dit houdt in dat de motorkleding is gemaakt met een GORE-TEX ProShell laminaat. Voordeel hiervan is onder meer dat de buitenlaag van het pak geen vocht opneemt.

Zowel de jas als de broek is voorzien van CE 2 goedgekeurde protectoren. De jas is daarnaast uitgerust met reflecterende elementen die zorgen voor een grotere zichtbaarheid in het donker. De benodigde ventilatie is de jas uitgerust met extra lange ventilatieopeningen op de borst en de rug die middels een rits open en dichtgezet kunnen worden.

Om het aan en uittrekken van de broek zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Stadler het kledingstuk voorzien van extra lange zijritsen. Een afneembaar bovendeel biedt extra comfort en warmte op koude dagen.

De All-Along Pro jas (€ 949,00) en broek (€ 749,00) zijn vanaf eind maart 2019 leverbaar. Meer informatie: www.periermotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws