Nieuws

Stadler All-Along Pro: ideaal voor de forens

Aan forenzen met de motor zitten over door de band genomen meer voor- dan nadelen. Als er al een minpunt te noemen is, dan is het wel dat je je steeds moet omkleden. Hoe fijn zou het zijn om je reguliere kleding gewoon onder je motorpak te kunnen dragen. Die vraag stelde Stadler zich ook, en kwam direct met een oplossing in de vorm van haar nieuwe All-Along Pro textielpak.

Stadler heeft de moderne snit namelijk zo vormgegeven dat er voldoende ruimte overblijft om je casual kleding onder het motorpak te kunnen dragen. Het pak, bestaande uit een losse jas en broek, maakt deel uit van Stadlers 3-laags systeem. Dit houdt in dat de motorkleding is gemaakt met een GORE-TEX ProShell laminaat. Voordeel hiervan is onder meer dat de buitenlaag van het pak geen vocht opneemt.

Zowel de jas als de broek is voorzien van CE 2 goedgekeurde protectoren. De jas is daarnaast uitgerust met reflecterende elementen die zorgen voor een grotere zichtbaarheid in het donker. De benodigde ventilatie is de jas uitgerust met extra lange ventilatieopeningen op de borst en de rug die middels een rits open en dichtgezet kunnen worden.

Om het aan en uittrekken van de broek zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Stadler het kledingstuk voorzien van extra lange zijritsen. Een afneembaar bovendeel biedt extra comfort en warmte op koude dagen.

De All-Along Pro jas (€ 949,00) en broek (€ 749,00) zijn vanaf eind maart 2019 leverbaar. Meer informatie: www.periermotorsport.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.