Nieuws

Nieuwe kleuren Honda CB1000R, CMX500 Rebel en Monkey

Het echte motornieuws wordt deels volgende week bekend tijdens de Intermot in Keulen, maar Honda heeft voor modeljaar 2023 alvast nieuwe kleuren aangekondigd voor een drietal modellen: de CB1000R, CMX500 Rebel én Monkey.

Voor 2023 wordt de CB1000R naked, of Neo Sports Cafe in Honda-jargon, leverbaar in de nieuwe kleur Bordeaux Red Metallic. De Black Edition komt er tevens in het nieuwe Mat Jeans Blue Metallic.

De onder A2-rijders populaire CMX500 Rebel met 500cc-paralleltwin krijgt voor komend jaar maar liefst drie nieuwe kleurstellingen: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smoky Gray en Candy Diesel Red. De Rebel ‘S’ Edition met fabrieksaccessoires (fly-screen, zadelbekleding met diamantpatroon en zwarte voorvorkkappen en beschermrubbers) wordt in 2023 leverbaar in Titanium Metallic

En, last but not least, de Monkey. Deze 124cc metende eenpitter met zijn charmante sixties-voorkomen is er komend jaar in het Pearl Shining Black, het vernieuwde Banana Yellow en in Pearl Nebula Red. Alle uitvoeringen zijn allemaal voorzien van een frame, vork, achterbrug en achterveren in bijpassende kleur hebben én de klassieke tartan-zadelbekleding en stijlvolle tankvullingen die verwijzen naar de klassieke Monkey-stijl uit de late jaren 60.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

TomTom Cashback-actie!

TomTom Cashback-actie!

10 mei, 2024

In de markt voor een TomTom navigatiesysteem? Profiteer dan tot 1 juli 2024 van de TomTom Cashback-actie. Koop je ...

Overig nieuws