Nieuws

Z650RS tijdelijk in prijs verlaagd

Op dit moment is Kawasaki marktleider motorfietsen in Nederland. Dit succes is mede behaald door de enorm populaire 650 modellen waaronder de Z650, Ninja 650, Versys 650, Vulcan S en de Z650RS. Om dit succes voort te zetten heeft Kawasaki besloten de prijs van de Z650RS te verlagen met € 700,- en dit model nóg aantrekkelijker te maken. De directe beschikbaarheid van deze toegankelijke modern classic is perfect getimed nu dat het mooie weer zijn intrede heeft gedaan.

Al sinds zijn introductie gooit de Z650RS hoge ogen met zijn prachtige retro design en volwassen rijeigenschappen. De koppelrijke paralleltwin past perfect bij het karakter van deze RS en is ook nog eens uitzonderlijk zuinig. Vanuit het zadel is het optimaal genieten door een hoogwaardig zadel, ontspannen stuurhouding en het uitzicht op twee analoge tellers.

De nieuwe prijs van de Z650RS bedraagt vanaf nu €8.449,-. Een A2 geschikte versie is ook leverbaar. Elke nieuwe Kawasaki is standaard voorzien van vier jaar fabrieksgarantie én Kawasaki Road Assistance. Zo weet je zeker dat je de komende jaren echt optimaal kunt genieten. Ga voor meer informatie of om een dealer bij u in de buurt te vinden naar www.kawasaki.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws