Mail en win!

Mail & Win: Vulcavite Vulcanet

De een vindt het meer ontspanning geven dan een dagje wellness, de anders heeft er een pesthekel aan: de motor poetsen. Voor die laatste groep is Vulcanet van Vulcavite wellicht een bijzonder prettig alternatief voor het gehannes met tuinslang, emmer, sopje en spons.

‘Wassen zonder water’ is namelijk het credo van dit multifunctionele schoonmaakproduct, dat wordt geleverd in een speciale container met daarin tachtig schoonmaakdoekjes en een microvezeldoek. Kwestie van met een schoonmaakdoekje het vuil er in een lichte beweging van af poetsen (zonder druk uit te oefenen) en aansluitend het schone oppervlak met de microvezeldoek droogwrijven. Het doekje is geschikt voor alle oppervlakten en vervuiling, kan dus ook gebruikt worden op onder andere velgen, uitlaat, evenals koplamp en spiegels (insecten!).

Gemiddeld heb je twee tot drie doekjes nodig om je hele motor te poetsen, bij sterke vervuiling iets meer. Een container Vulcanet is dus minimaal goed voor 25 intensieve poetsbeurten. Vulcanet ligt in de winkel voor € 47,75, maar twee MotoPlus-lezers kunnen er ook goedkoper aankomen. Van Vulcavite Nederland (www.vulcavite.nl) mogen we namelijk twee exemplaren van deze multifunctionele schoonmaakallrounder weggeven. Deelnemen is heel eenvoudig, vul hieronder het deelnameformulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 22 juni). De winnaar wordt in MotoPlus 14/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 10/2022, met als inzet een Midland BT Mini Single, is Job Blankestijn uit Utrecht.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws