Nieuws

Ducati ’s Scrambler collectie is binnen

Niet op de catwalk, maar wel in de (online)winkels: de nieuwe Scrambler kledinglijn van Ducati. De keuze is reuze: jacks, helmen, vrijetijdskleding en handschoenen.

De dames- en herencollectie is niet alleen modieus, zoals je van een Italiaans bedrijf mag verwachten, maar ook comfortabel en bedoeld voor stadritjes. Geen harde protectie bijvoorbeeld, maar zachte exemplaren die wel zijn goedgekeurd. Voor de jethelm is Ducati met Arai in zee gegaan.

Voor het Milestone SCR62 jack ging Ducati dan weer een samenwerking met Spidi aan. De drielaags soft-shell is zo hip dat je het ook nog naast de motor kunt dragen. Het heeft een regendicht uitritsbaar membraan en een fleecevoering voor wat extra warmte op koude dagen. Eventueel is de fleecevoering ook los te dragen. Het jack beschikt over protectoren op elleboog en schouders en is voorbereid op een rugprotector.

De Milestone SCR62 handschoenen zijn gemaakt van stretch-materiaal en kunststof dat aan leer doet denken. De Milestone helm is dus een Arai waar het Ducati Centro Stile op los is gegaan.

De Sportswear range bestaat uit sweatshirts en T-shirts en is bedoeld voor de Scrambler-fans die ook naast de motorfiets willen uitdragen waar ze gek van zijn. Wil je deze spullen online bestellen dan kan dat op de officiële website van Ducati.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Persbericht: KTM Dag 2024

Persbericht: KTM Dag 2024

20 september, 2024

Op 6 oktober 2024 vindt de KTM Dag plaats, hét evenement voor motorliefhebbers. Dit jaar is KTM Nederland uiteraard ...
Teaservideo Husqvarna Vitpilen 801

Teaservideo Husqvarna Vitpilen 801

20 september, 2024

Husqvarna kondigt een nieuw model aan in een teaservideo: de nieuwe Vitpilen 801 met een parallel en meer dan 100 ...

Overig nieuws