Motorroutes

Alle routes

Ervaar ultieme vrijheid met de mooiste motorroutes van MotoPlus

Droom jij ook van de ultieme vrijheid die enkel de open weg kan bieden? MotoPlus deelt je passie en daarom hebben we een unieke verzameling van meer dan 200 adembenemende motorroutes voor je samengesteld. En het beste deel? Ze zijn allemaal gratis te downloaden. Deze pagina is jouw startpunt voor het vinden en downloaden van jouw perfecte motorroute.

Verken de wereld op twee wielen

Ervaar de ongeëvenaarde schoonheid van het motorrijden in verschillende landen en landschappen. Onze interactieve kaart bevat motorroutes over de hele wereld, met speciale aandacht voor Nederland, Duitsland en Frankrijk. Kies je voor de schilderachtige provincies van Nederland of de uitgestrekte, adembenemende Franse Alpen? Waar je ook heen wilt, we hebben een mooie motorroute die je daar brengt.

De perfecte motorroute voor elk type motorrijder

MotoPlus heeft de mooiste motorroutes voor elk type motorrijder: het maakt niet uit of je nu een beginnende of doorgewinterde rijder bent. De motorroutes zijn handig ingedeeld op basis van provincies, landen en specifieke gebieden. Zo vind je eenvoudig de perfecte route die past bij jouw vaardigheden en voorkeuren. Of je nu houdt van kronkelende bergwegen of lange, rechte snelwegen, er is altijd een route die past bij jouw rijstijl.

Download gratis jouw motorroute

Ben je klaar voor je volgende avontuur? Alle motorroutes zijn gratis te downloaden in KMZ of GPX bestand. Dit maakt het gemakkelijk om de route naar jouw GPS of smartphone te sturen en te vertrekken wanneer jij er klaar voor bent. Je hebt altijd een nieuwe route om te ontdekken, direct binnen handbereik.