+ Plus

Preview MotoPlus Roadtrip

De eerste draaidagen voor onze nieuwe tv-programma, MotoPlus Roadtrip, zitten er op. De dag van de eerste uitzending, zondag 6 april, komt met rasse schreden dichterbij, tijd om de MotoPlus-lezers alvast een kijkje achter de schermen te gunnen. Dat doen we bij de opnames van de aflevering waarin we over de Veluwe toeren en acteur Joep Sertons als gastrijder meenemen.

Voor gastrijder Joep Sertons was het even wennen om zijn vertrouwde zestien jaar oude chopper een dagje te laten staan voor een rit op twee sportieve toermachines, de BMW F800GT en de Yamaha Fazer8 Sport Tour, en een pittige naked, de Kawasaki Z800. Een heel andere tak van sport, maar het prachtige weer, een van de eerste echt mooie voorjaarsdagen van het jaar, en de lekker afwissellende toerroute over de Veluwe deden Joep de chopper al snel vergeten. Een andere tak van sport, voor ons als bladenmakers, is natuurlijk het maken van televisie. In de schmink, jawel, voortdurend twee camera’s op je neus, een GoPro aan de helm, een hengel met een microfoon zwiepend boven de helm en een crew van een man of twaalf om je heen; dat is toch andere koek dan achter een beeldscherm een test uitwerken van een nieuwe motor, die je een dag eerder ergens in een buitenlands zonnetje hebt gereden. Het zou bijna op werken gaan lijken…. Afijn, de kop is er af, maar nog heel even geduld tot de bewegende beelden op RTL7! Tot die tijd deze blik achter de schermen bij een van de acht afleveringen.

EERSTE UITZENDING ZONDAG 6 APRIL
De eerste van acht afleveringen van MotoPlus Roadtrip staat op de rol voor zondagmiddag 6 april van 17.30 tot 18.00 uur. We vormen dan een onderdeel van een ‘motorisch blok’ met eerst RTL Transportwereld, dan MotoPlus Roadtrip en aansluitend RTL Autowereld. Het bord-op-schoot-gevoel op zondagmiddag is er nu dus ook acht zondagen lang voor motorrijders!

Lees meer over

BMW Kawasaki Yamaha

Gerelateerde artikelen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-