Nieuws

Overzicht 2022 testwinnaars

Gereden, ondergedompeld, verfrommeld, bevroren, gecrasht – getest! Ook het afgelopen jaar hebben we weer veel producttesten uitgevoerd en eens te meer werd duidelijk dat de markt vol zit met producten die het motorleven moeten veraangenamen, maar dat ze lang niet allemaal doen wat ze beloven. Met onze testen hebben we al veel ballonnetjes doorgeprikt en mythes zoals ‘goed moet duur zijn’ ontkracht. In dit overzicht vind je alle testwinnaars en kooptips van onze producttesten van afgelopen jaar, met uiteraard een verwijzing naar de betreffende uitgave. En ook in 2023 kun je de nodige producttesten van ons verwachten, sterker nog: de eerste volgt al op dit overzicht.

Allweather textielcombi’s (MotoPlus 5/2022)

HELD
Carese Evo GTX/Torno Evo GTX

Conclusie
Goedkoop is de Held combi zeker niet, daarentegen wel eersteklas afgewerkt, voorzien van heel doordachte details en bijzonder rijk uitgerust. Het draagcomfort is geniaal, de bewegingsvrijheid enorm en de warmtehuishouding top. Testwinnaar!

Prijs: € 799,95 (jas) / € 599,95 (broek)

MotoPlus-oordeel: zeer goed

RUKKA
Armarone

Conclusie
Voor hoge temperaturen zouden de ventilatiemogelijkheden wat uitgebreider mogen zijn, desondanks schittert de Armarone op verder alle fronten. Overtuigende veiligheidsuitrusting, perfecte pasvorm en hoge bewegingsvrijheid. Eveneens testwinnaar!

Prijs: € 899,- (jas) / € 600,- (broek)

MotoPlus-oordeel: zeer goed

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Indian Scout

Eerste Test Indian Scout

25 april, 2024

Met honderdduizend verkochte units sinds 2015, goed voor ruim veertig procent van de totale verkopen, kun je wel ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-