+ Plus

Harley-Davidson testdag

Altijd al eens op een echte Harley willen rijden? Blok dan 26 april maar vast in je agenda, want dan organiseert MotoPlus in samenwerking met Harley-Davidson Benelux een exclusieve testdag voor MotoPlus-lezers. Acht MotoPlus-lezers kunnen tijdens deze speciale testdag met een verschillend aantal Harley’s op stap in de mooie Achterhoek, de achtertuin van MotoPlus.

DIY – ofwel ‘Do It Yourself’. De woonmagzines staan er vol mee. En ook wij bij MotoPlus geloven wel in dit soort concepten, mits het met twee wielen en een motorblok te maken heeft natuurlijk. Een 45° V-twin uit Milwaukee in dit geval, want samen met Harley-Davidson Benelux organiseren we een speciale testdag voor MotoPlus-lezers om de ‘American Way of (Motor)Life’ zelf eens aan den lijve te ondervinden. Het wordt wel een dag met een exclusief karakter, want er is plek voor slechts 8 MotoPlus-lezers. Verdeeld over twee groepen van vier rijders maken we op woensdag 26 april een mooie toertocht door de Achterhoek, met onderweg een natje en een droogje en uiteraard alle gelegenheid om eens aan verschillende Harley-modellen te snuiven en er met je collega-rijders over van gedachten te wisselen.
Wat vragen we van je om hiervoor in aanmerking te komen? Niet zo veel. Dat je 26 april blokt in je agenda uiteraard, en ook woensdag 3 mei als uitwijkdatum, mocht de weersvoorspelling voor 26 april zo slecht zijn dat er van een lekker ontspannen dagje rijden geen sprake kan zijn. Daarnaast stuur je een mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. ‘Harley-Davidson Testdag’ en daarin vermeld je je NAW-gegevens, telefoonnummer, geboortedatum, je huidige motor en een eventueel volgende motor die je op het oog hebt. Vergeet ook niet een scan van je rijbewijs mee te sturen. Kleine moeite toch? Uit alle inzenders selecteren we 8 rijders, die op 26 april samen met ons in het zadel van een Harley-Davidson een dag lekker gaan toeren. Aanmelden kan tot uiterlijk 14 april 2017.

Lees meer over

Harley-Davidson

Gerelateerde artikelen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-