Toeren

Zuid-Limburg: Kawasaki Versys 1000SE-Lezerstest

In MotoPlus 10 kun je alles lezen over de Kawasaki Versys 1000SE-lezerstest die we eind april in Zuid-Limburg reden. Kawasaki is met de ontwikkeling van de nieuwe Versys 1000SE niet over één nacht ijs gegaan. De machine is immers voorzien van een keur aan updates. Ons oordeel over de flink vernieuwde crossover van Kawasaki heb je al in MotoPlus 04/2019 kunnen lezen, maar wat vindt de MotoPlus-lezer van de imposante hoogpoter uit Japan?

Om daar een antwoord op te krijgen, reden we met een twintigtal lezers door het prachtige en heuvelachtige Zuid-Limburg, om ondertussen de Kawasaki Versys 1000SE eens flink aan de tand te voelen. Wil jij die route zelf ook een keer rijden? Dan vind je hier de benodigde routebestanden die begint en eindigt bij Hotel Hof van Hulsberg in Hulsberg.

Start/einde: Hotel Hof van Hulsberg in Hulsberg
MotoPlus-punt: Taverne de Smidse in Mheer

Ga je de route rijden, schroom dan niet om je foto’s en bevindingen met ons te delen! Wil je alle lezerservaringen over de Kawasaki Versys 1000SE teruglezen? Kijk hier.

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.