Nieuws

Nog geld over?

Na de aanschaf van deS1000RR nog wat duiten over? Ga eens shoppen bij Ilmberger Carbon! Julius Ilmberger besloot in 1990 de wereld te laten zien hoe je nu eigenlijk echt met carbon moest werken. Die voorbeeldfunctie heeft hij serieus opgenomen. Het kostwat, maar dan heb je ook wat.

Voor BMW’s snelste is er natuurlijk een hele circuitlijn, maar wij geven een plaatje van de Street versie.

 Het carbon voor de Street versie is bijzonder fraai afgewerkt, met een hoogwaardige kunststof coating. Deze geeft het carbon een zeer diepe glans en behoudt deze zeer lang. De afwerking is dusdanig hoogwaardig dat Ilmberger zelfs een TÜV homologatie heeft op kwaliteit. Alle delen hebben een strakke pasvorm en bestaan voor 100% uit carbon.

Voor de circuitrijdende S1000RR is er een groot assortiment aan circuitwaardige Ilmberger delen, van Racing kuipsets tot aan frame- en achterbrugcovers, volledig nieuw zijn de crashbeschermers voor op het frame. Unieke parts die de S1000RR nòg circuitwaardiger maken.

Ondanks de coating, is Ilmberger carbon zeer licht en extreem sterk. Ideaal om de motor zowel optisch als technisch flink te verbeteren!

Voor Nederland: www.gegshop.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Triumphs nieuwe toer Tiger

Triumphs nieuwe toer Tiger

23 oktober, 2024

Triumph heeft een langdurige relatie met driecilinder crossovers en de Tiger Sport 800 voegt daaraan een nieuw ...

Overig nieuws