+ Plus

Spotlight

DREUMEX
ULTRA POWER WIPES
Dus je bent lekker aan het sleutelen geweest, wilt de handen wassen en vervolgens is er geen water in de buurt. Geen nood, het Nederlandse Dreumex heeft met deze Ultra Power Wipes de perfecte oplossing in huis: vochtige schoonmaakdoekjes met een scrubzijde voor het verwijderen van vet, verf, olie en ander vuil, en een zachte zijde voor het na schonen. En prettig, mocht de verpakking met 90 doekjes onverhoopt zijn uitgedroogd, dan kun je de reinigende vloeistof simpelweg reactiveren met een beetje water. Handig!

Prijs: € 19,95
Info: www.dreumex.com

YAMAHA
MT SMARTPHONE COVERS
De hele wereld in een handzaam apparaatje, geen wonder dat bijna iedereen tegenwoordig met een smartphone rondloopt. En ook die kun je heel leuk personaliseren vandaag de dag, bijvoorbeeld met deze trendy covers van Yamaha. In een prachtig MT ‘Dark Side of Japan’ design met het unieke drakenontwerp in voorzien van een zachte nano-coating voor optimale bescherming. De covers zijn er voor de iPhone 4 en 5, evenals de Samsung Galaxy S3 en S4!

Prijs: € 12,50
Info: www.yamaha-motor.nl

DAVIDA
JET CANDY
Het Britse cultmerk Davida heeft haar jethelm, heel treffend Jet genaamd, nu ook in een bijzonder fraaie Amerikaanse hot-rod kleurstelling beschikbaar. Zes schrille Candy-kleuren telt die nieuwe lijn, allemaal even vrolijk smoelend. De ECE 22.05 gehomologeerde Jet, met een fiberglas buitenschaal en een leren interieur, wordt nog altijd met de hand in Engeland gemaakt en laat zich mooi combineren met de brede collectie brillen uit eigen huis. Smaakvol hoor!

Prijs: richtprijs vanaf € 339,95
Info: www.davida.co.uk

TOURETECH
DAKAR COLLECTIE
Ook al voert de Dakar Rally al enige jaren niet meer door Afrika, legendarisch zal deze slopende woestijnrally altijd blijven. Avontuur ten top, en zeg je avontuur, dan zeg je Touratech. Niet heel verwonderlijk dus dat juist deze Duitse accessoirespecialist nu een uitgebreide lijn vrijetijdskleding en andere artikelen rond de befaamde rally in haar collectie heeft opgenomen. Deze omvat onder meer verschillende T-shirts, hoodies, overhemden, tassen, een beanie, cap en sjaal, uiteraard allemaal voorzien van het officiële Dakar-logo. Goed begin voor het verwezenlijken van je droom!

Prijs: vanaf € 20,84
Info: www.touratech.nl

STYLMARTIN
MOTORSCHOENEN
Voor wie veilig, maar ook nog enigszins trendy onderweg wil zijn, heeft Stylmartin een uitgebreide collectie motorschoenen in haar gamma, met onder meer deze Miami, Raptor, Seattle en Philadelphia. Hetzelfde ontwerp, echter verschillend in uitvoering. Qua kleur, maar ook qua functionaliteit, zo zijn de laatstgenoemde drie bijvoorbeeld waterdicht en moet de textielen Miami het zonder membraan stellen. Wat ze delen? De goede looks!

Prijs: vanaf € 129,95
Info: www.nerons.nl

Lees meer over

Yamaha

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Yamaha XSR900GP

Eerste Test Yamaha XSR900GP

9 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-