+ Plus

Spotlight

KTM
KOEKOESKLOK
Hoewel allesbehalve schraal gevuld, zat er tot noch toe altijd een gapend gat in KTM’s merchandise-lijn: een koekoeksklok miste. Maar fans van het Oostenrijkse oranje kunnen vanaf nu weer rustig slapen, want hier is ‘ie, de enige echte KTM Cuckoo Clock. Uiteraard wel een beetje aan de doelgroep aangepast, dus drijfstangen met zuigers als gewichten en een helm met gewei dat het obligate hertje vervangt. Oh ja, en ook de koekoek moest wijken, ieder uur geeft een toeren draaiend blok aan hoe laat het exact is. Kunstwerkje!

Prijs: € 40,00
Info: www.ktm.nl

BULTACO
MK1 LEREN JACK
Een nette, echte Bultaco vinden? Qua motorfiets niet eenvoudig, qua lekker vintage leren jack daarentegen. Ziehier de MK1, een prachtig klassieke leren jas geïnspireerd door de bekende Schotse Six Days Trial jassen uit de jaren ’60 van de vorige eeuw, waarmee de fabrieksrijders van het Spaanse traditiemerk destijds redelijk succesvol (zeven overwinningen) aan de start verschenen. Het zogenaamde pull-up leer verandert na verloop van tijd, zodat de jas een echte ‘eigen’ look krijgt. Mooi hoor!

Prijs: € 379,95
Info: www.jopa.nl

MOOSE RACING
HELMRUGZAK
Met je motor naar een evenement en dan de hele dag sjouwen met je helm. Wie kent het niet. Speciaal voor dit probleem heeft Moose Racing nu een rugzak ontwikkeld, waar een helm in past. Het helmvak is gevoerd met fleece tegen beschadigingen en in de zijvakken kun je je overige spullen opbergen. Daarnaast is de rugzak voorzien van extra ogen en riemen, zodat je hem ook als bagagetas achterop de motor kunt vastzetten.

Prijs: € 46,83
Info: www.partseurope.eu

SIDI
INSIDER MOTORSCHOEN
‘Ontwerp en kleur staan centraal bij de Insider, de nieuwe Sidi schoen ontworpen en ontwikkeld om een gewaagde en modieuze uitstraling te hebben.’ Was getekend Sidi. Afijn, de heren ontwerpers zijn in ieder geval in die opzet geslaagd, gewaagd is de uitstraling, voor een motorschoen althans, immers zeker. En modieus oogt het kunstlederen schoeisel met anti-slip zool, evenals verstevigingen bij onder meer hiel en tenen ook absoluut. Belangrijker echter, ze zijn ook gewoon mooi!

Prijs: € 129,95
Info: www.jopa.nl

YAMAHA
HERITAGE SWEATER
Wie het verleden niet eert, verliest de toekomst! Gelukkig zit dit bij Yamaha wel goed, wat heet. De Japanners hebben zelfs een volledig aparte lijn genaamd Heritage ter ere van haar rijke historie, en daarin onder meer dit bijzonder fraaie nylon zomerjack en katoenen sweater. In het zwart en uiteraard voorzien van het goudkleurige Yamaha Heritage-logo en legio andere klassieke details. Maak je ’s avonds toch mooi de sier mee na een dagje sturen!

Prijs: € 140,00 (jack) / € 82,00 (sweater)
Info: www.yamaha-motor.nl

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.