+ Plus

Reportage Trace de Tracer

Naast de MT-07 en de MT-09 is ook de nieuwe Yamaha MT-09 Tracer een machine met een duistere kant, The Dark Side. Naast een beschaafd toerritje draait deze driepitter zijn hand namelijk niet om voor een potje bruut beesten. Wij combineerden beide karaktertrekken en maakten een nachtelijke speurtocht langs de vele bijzondere plekken die Nederland rijk is. Weet jij op welke locaties we de Yamaha Tracer hebben gefotografeerd? Doe dan mee en win een week in het zadel van deze Tracer!

De komende weken rijden we bij nacht en ontij met Yamaha’s MT-09 Tracer kriskras door Nederland en fotograferen we de driecilinder op bekende en bijzondere plekjes. Dat doen we uiteraard niet altijd even herkenbaar, dus aan jou de taak om te ontrafelen waar we de Yamaha precies hebben gekiekt. Op deze pagina’s vind je de eerste drie foto’s uit de reeks. In MotoPlus 14, 15 en 16 publiceren we telkens opnieuw vier foto’s, waarmee het totaal aantal foto’s dat geraden moet worden op vijftien uitkomt.
Hoe doe je mee aan deze nachtelijke speurtocht? Simpel, houdt de komende nummers van MotoPlus een lijstje bij met de oplossingen en mail de complete lijst na publicatie van de laatste serie foto’s in MotoPlus 16, uiterlijk vrijdag 28 augustus, naar prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. ‘Trace the Tracer’ en uiteraard voorzien van naam en adresgegevens. Onder alle goede inzendingen wordt dan de winnaar getrokken, die zijn been een week lang over het zadel van de Tracer mag zwaaien. En daarnaast hebben we ook nog een aantal leuke troostprijzen. Alle gepubliceerde foto’s zijn ook te zien op onze website www.motoplus.nl en onze Facebook-pagina.

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.