+ Plus

Prijsvraag: The Dark Side of Japan

Met de komst van de nieuwe MT-07 en MT-09 lanceerde Yamaha meteen ook het MT-motto ´The Dark Side of Japan´. Dat thema kwam de afgelopen maanden veelvuldig voorbij in de advertentiecampagne van Yamaha rond deze beide ‘Masters of Torque’ in MotoPlus. Uitingen met een donker en rauw randje, die je uitdagen om vooral zelf de ‘Dark Side of Japan’ te ontdekken. Die mogelijkheid bieden Yamaha en Motoplus je nu ook met een bijzondere actie en een spectaculaire prijs: een jaar lang gratis Yamaha MT-07 rijden!

Wat is de bedoeling? We zijn op zoek naar de meest creatieve en originele samensmelting van de Yamaha MT-07 met het thema ‘The Dark Side of Japan’, gevangen in een sprankelende maar bovenal sprekende foto of fotobewerking. Op deze beide pagina’s hebben we al vast wat beeldmateriaal ter inspiratie voor je verzameld. Maar een creatieve geest ziet ongetwijfeld nog legio mogelijkheden om een geheel eigen invulling aan deze opdracht te geven. Deel die persoonlijke touch dan vooral met ons en de lezers van MotoPlus! Mail ons een kort en bondig uitgewerkte opzet van jouw idee, eventueel vergezeld van een vluchtige schets van je plannen. Let wel: je idee moet natuurlijk wel praktisch uitvoerbaar zijn, maar je hoeft zeker geen professionele fotograaf te zijn. Originaliteit en creativiteit zijn de belangrijkste pijlers. Uit alle inzenders selecteren we vier kandidaten die gaan strijden om dat jaar lang gratis Yamaha MT-07 rijden. Die worden in MotoPlus 12 bekend gemaakt, waarna de vier finalisten elk een week lang de beschikking krijgen over een MT-07 om hun idee te verwezenlijken. De eerste twee uitgewerkte ideeën publiceren we in MotoPlus 13 en de andere twee in MotoPlus 14. Vervolgens is het aan de MotoPlus-lezer om uit deze vier de meest creatieve en originele uitwerking te kiezen. De winnaar kan een jaar lang zijn eigen ‘Dark Side’ beleven in het zadel van een MT-07!
Meedoen? Mail dan uiterlijk 9 juni jouw idee in tekst of beeld, vergezeld van naam, adresgegevens en telefoonnummer, o.v.v. Actie Dark Side naar prijsvraag@motoplus.nl. De vier door ons geselecteerde inzenders krijgen dan zo snel mogelijk bericht.

Lees meer over

Yamaha

Gerelateerde artikelen

Vergelijkingstest 4 crossovers

Vergelijkingstest 4 crossovers

reactie(s) - 27 oktober, 2022

Crossover-motoren combineren rijplezier met toerkwaliteiten en leggen zo de wijde wereld aan je voeten. Ze geven je ...
Vergelijkingstest 5 retro nakeds

Vergelijkingstest 5 retro nakeds

reactie(s) - 13 oktober, 2022

Het streven naar perfectie is natuurlijk mooi en lovenswaardig, maar het brengt ook altijd het risico van falen met ...
Alpenmasters 2022 – Grote finale

Alpenmasters 2022 – Grote finale

reactie(s) - 29 september, 2022

De voorronden zitten er op. We hebben acht groepswinnaars en de winnaar van de vorige Alpen-Masters, de Ductai ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-