+ Plus

MotoPlus Hyperpro Veringdag

“Laat ik er maar afblijven, het kan alleen maar slechter worden”, is een vaak gehoorde uitspraak als het over de stelmogelijkheden van de vering gaat. Ten onrechte, want goed afgestelde vering kan een wereld van verschil maken voor wat betreft de stuureigenschappen van je motor en ook voor de slijtage van je banden. Daarom organiseren we op zaterdag 22 oktober in samenwerking met de specialisten van Hyperpro een speciale veringdag voor MotoPlus-lezers bij Hyperpro in Werkendam.

Wat is er allemaal te doen? Veel! Tussen 10.00 en 15.00 uur kun je in Werkendam uiteraard terecht om de vering van je eigen motor kosteloos af te laten stellen door de experts van Hyperpro. Maar we kunnen ons zo voorstellen dat je ook wel eens wat meer wilt weten over de werking van en de techniek achter vering. Dan kun je deelnemen aan een van de leerzame workshops, die op 22 oktober over vering worden gegeven. Van dichtbij zien hoe veerelementen worden gemaakt? Kan ook, want speciaal voor deze veringdag is ook de fabriek van Hyperpro geopend en kun je tijdens een Factory Tour het productieproces van nabij volgen.
Kortom, het belooft een leuke en vooral leerzame dag te worden, dus noteer deze MotoPlus Hyperpro veringdag alvast in je agenda! Vooraf opgegeven is niet nodig, iedereen is welkom. Je vindt Hyperpro aan de Hulsenboschstraat 26, 4251 LR in Werkendam. Tot dan!

MOTOPLUS HYPERPRO VERINGDAG
Wanneer: 22 oktober
Tijd: van 10.00 tot 15.00 uur
Waar: Hyperpro, Hulsenboschstraat 26, 4251 LR, Werkendam
Deelname: gratis, vooraf opgeven niet nodig

*Vering afstellen/advies
*Workshops vering
*Factory Tour

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Kove 450 Rally

Eerste Test Kove 450 Rally

18 juli, 2024

Anderhalf jaar geleden debuteerde het Chinese Kove uit het niets uitstekend in de Dakar Rally. De tweede rally ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-