+ Plus

Actie Dark Side

Een paar nummers terug presenteerden we een prijsvraag, waarmee je jezelf een jaar lang gratis en voor niets in het zadel van een  Yamaha MT-07 kon katapulteren. Daar moest je dan wel wat voor doen, en dat loog er niet om:  de slogan ‘Dark Side of Japan’ uit Yamaha’s advertentiecampagne vertalen naar een eigen Dark Side-interpretatie van de MT-07. Uit alle inzenders selecteerden we er vier, die een week met een MT-07 op pad mochten om hun eigen, unieke interpretatie te verwezenlijken.  Uit deze vier inzendingen kunnen de lezers van MotoPlus een winnaar kiezen. Hoe dat gaat, lees je hieronder.

Op de volgende vier pagina’s vind je de vier uitgewerkte ideeën, voorzien van een korte motivatie en een aantal persoonlijke gegevens van de maker. Hoe doe je mee? Simpel, kies je favoriete inzending (A, B, C of D) en  mail deze, voorzien van je naam en adresgegevens, voor 11 september aanstaande naar prijsvraag@motoplus.nl. Vergeet ook niet om een korte motivatie te geven waarom de door jou gekozen inzending naar jouw idee de beste is. De maker van de inzending die de meeste lezersstemmen heeft weten te vergaren wint een jaar lang gratis Yamaha MT-07 rijden. Maar ook de stemmers blijven niet met lege handen achter. Onder alle stemmers verloten we nog een paar leuke aardigheidjes. In MotoPlus 18 maken we aansluitend de winnaar van de actie Dark Side of Japan bekend.

Naam: Roel van Heur
Leeftijd: 35 jaar
Beroep: product-ontwerper
Woonplaats: Eindhoven
Eigen motor: momenteel geen

“Voor mijn inzending heb ik mij laten inspireren door de Japanse film ‘Shichinin no Samurai’ uit 1954. In deze film wordt een dorp arme boeren, door zeven Samurai-strijders gered van een horde bandieten. Toen ik over de wedstrijd las, dacht ik meteen aan deze zwart/wit-film. De Japanse geschiedenis van de samoerais en mysterieuze strijders vond ik erg passen bij het thema ‘The Dark Side of Japan’. Ik heb een beeld uit de film genomen en uitgebreid met een duistere strijder op een MT-07 die de bandieten verjaagt. De regenachtige, neerslachtige en gewelddadige sfeer, die ik in de afbeelding heb geprobeerd vast te leggen, past voor mij perfect bij het ‘Dark Side’ thema.”

 

Lees meer over

Yamaha

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Yamaha XSR900GP

Eerste Test Yamaha XSR900GP

9 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...
Eerste Test Yamaha MT-09

Eerste Test Yamaha MT-09

29 februari, 2024

Time flies when you’re having fun! In dat licht beschenen biedt Yamaha’s MT-09 klaarblijkelijk rijplezier ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-