Toeren

Rondje Breda

Tijdens deze 143 km lange MotoPlus Roadbook-tour rijden we een rondje om Breda, met de start in Gilze. Vanaf de start zoeken we direct de kleine wegen op om binnendoor naar Rijen te rijen, waar we recht voor de prachtige Maria Magdalenakerk uitkomen. Via Dongen gaan we verder noordwaarts naar Drimmelen aan de rivier Amer en rijden onderlangs de dijk richting Lage Zwaluwe, met aan de overkant van de Amer de Biesbosch. Na Lage Zwaluwe rijden we zuidwaarts richting Zevenbergschen-Hoek, Etten-Leur en via veel kleine wegen naar Rijsbergen. Na een klein stukje Belgie komen we in Chaam, bekend van de wielerwedstrijd, en door naar Nederlands/Belgische enclave Baarle-Nassau/Baarle-Hertog, waar de grens tussen Nederland en België zeer grillig verloopt. Op een zonnige zondag is het hier altijd gezellig druk. Na Alphen bereiken we de finish in Gilze. Start en finish zijn bij Eetcafe D’n Brooy aan de Chaamseweg 21 (www.eetcafe-brooy.nl) in Gilze. De GPS-coördinaten van de startplaats zijn N51°32’450”, E04°55’080”.

Hieronder tref je de downloads voor deze route, als uitgeschreven route op papier of als digitaal bestand voor je Garmin of TomTom.

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.