Toeren

Roadbook-tour Barneveld

Geen Noord-, Oost, Zuid- of West-Nederland. Nee, deze MotoPlus roadbook-tour voert je lekker naar het centrum van Nederland. Rondom Barneveld, onder meer langs de boorden van de Veluwe en Hoge Veluwe, is het namelijk zeer verdienstelijk rijden!

Ook deze roadbook-tour heeft weer een makkelijk te bereiken start- en eindpunt, en wel Restaurant De Goudreinet direct onderaan de afslag van de A30/A1. Vanaf daar gaat de 120 kilometer lange route eerst naar het noorden richting Het Veluwemeer. Via onder meer het kleine Driedorp gaat het dan verder via kleine B wegen richting Ermelo en Puttem. Vanaf daar gaat het door de prachtige prachtig groene boswachterij Speulder- en Sprielderbos richting Garderen.
Via Stroe, Kootwijkerbroek en De Valk dient na een kleine 70 kilometer Lunteren zich aan (het geografisch middelpunt van Nederland), waar zich het MotoPlusPlus van vandaag bevindt: De Wormshoef. Aansluitend gaat het dan ten zuiden van Barneveld via Scherpenzeel richting De Glind. Na een stukje bebouwde kom van Achterberg en Harselaar dient zich het eindpunt alweer aan. Rij ze!

Download routes

Toer overzicht

Bekijk meer routes in

Gelderland Nederland
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-