Warmdraaien

Warmdraaien: Een nieuwe kans om de gemist GP-carrière na te jagen!

IMG 0168

Hé, toch nog een nieuwe kans om mijn ooit zo jammerlijk gemiste GP-carrière opnieuw aan te jagen! Gekkigheid natuurlijk, het toetsenbord bevalt me prima, maar ik dacht het stiekem toch even toen ik het bericht las dat de KNMV het ‘Dutch eMotoGP Team’ wil gaan oprichten.

Dit team, dat uit gamende whizzkids gaat bestaan die digitaal bloedsnel zijn in de MotoGP-game, moet later dit jaar deelnemen aan een heus wereldkampioenschap eMotoGP. Tja gamers, dan was ik bij voorbaat al vrij kansloos geweest. Als ik ergens de zenuwen van krijg, dan is het wel van game-consoles met hun controllers met tig knopjes, die je blijkbaar allemaal binnen een milliseconde moet kunnen bedienen om succesvol te zijn in een game.

‘Skills’ die ik ogenschijnlijk niet heb, want als ik me al eens aan een potje gamen waag met mijn beide zoons, ben ik vaak al uitgeschakeld voor ik met mijn ogen heb kunnen knipperen. “Nee pa, je moet op het rondje drukken, tegelijk op het driehoekje en dan twee keer snel op de R1-knop links vooraan, zo moeilijk is dat toch niet?” Dus… dan weet je hoe laat het is. Die eGP-jongens zouden een game-stakker als ik telkens lachend en met twee vingers in de neus buitenom voorbij steken en in een race drie keer dubbelen… op het achterwiel. Vrij gênant dus.

Lees de hele Warmdraaien uit MotoPlus 6-2018 hier

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws