Nieuws

Warmdraaien 4 – 2015

Soms krijgen we het verwijt dat we alleen aandacht geven aan dure motorfietsen. Het lijkt niet erg voor de hand te liggen om daarop te reageren in een nummer waar een Ducati 1299 Panigale – waarvan de S-versie met de afleveringskosten net de 30 mille aantikt – op de cover staat.

Natuurlijk is er veel aandacht voor dit soort droommachines, maar we proberen juist altijd een goede motormix in het blad te hebben. Maar eerlijk is eerlijk: de ene keer lukt dat beter dan de andere. In deze MotoPlus zijn we er echter weer prima in geslaagd, want naast die eerste 1299 Panigale-test hebben we bijvoorbeeld ook een vergelijkingstest tussen de Honda Crossrunner en de Suzuki V-Strom 1000, plus een eerste test van de Kawasaki Vulcan S, een machine voor een totaal andere beleving.

Maar er komen ook goedkope nieuwe motoren aan bod, zoals de Yamaha Tricity driewielscooter van 4.500 euro. Geen machine waarvoor ik veel motorrijders naar de dealer zie rennen, maar wel een nieuwe ontwikkeling waarvan we iedereen graag op de hoogte brengen.

Klik hier als je de volledige column van MotoPlus-hoofdredacteur Eric Bulsink wilt lezen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws